Indien dit project u aanspreekt en u dit financieel wilt ondersteunen heeft u twee mogelijkheden:

  • Een eenmalige gift. Er zijn U reeds meer gulle gevers voorgegaan.
  • Een maandelijkse bijdrage. Met een regelmatige kleine bijdrage worden de toekomstige aktiviteiten veilig gesteld. Er zijn momenteel +/-45 vaste donateurs. Donateur ben je al voor Euro 2,50 per maand. Je krijgt een welkomsgeschenkje.

Indien u besluit donateur te worden kan dat op twee manieren:

1.  Geef je bank opdracht om maandelijks een bedrag over te maken en geef je emailadres door (dit kan middels het mainmenu item 'contact'), zodat wij u regelmatig op de hoogte kunnen houden.

2.  Wij regelen het voor je. Download het machtigingsformulier, vul het volledig in, onderteken en scan het en stuur het naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij garanderen dat 100% van de giften ten goede komen aan de scholen en leerlingen die ondersteund worden door de Stichting Zanskar Scholen. Ter bevordering van de welvaart ter plekke worden alle door ons bestelde materialen in India gefabriceerd.

De bestuursleden nemen alle andere kosten voor hun rekening zoals reis- en verblijfkosten e.d.

De inspecteur van de belastingdienst heeft de Stichting Zanskar Scholen als ANBI aangemerkt en is als zodanig in haar administratie en op de website bijgeschreven. Dit betekend:

 

Particulieren
Sinds 1-1-2008 zijn giften gedaan aan goeddoelinstellingen aftrekbaar van het belastbaar inkomen (aftrekbaar is het meerdere boven de eerste 227,=) als de instelling door de Inspectie van de Belastingdienst is aangemerkt als algemeen nut beoogende instelling (ANBI).
 
Bedrijven
In de Wet op de vennootschapsbelasting 1969 is bepaald dat giften aan algemeen nut beogende instellingen aftrekbaar zijn onder de volgende voorwaarden: - de giften moeten gedaan zijn aan in Nederland gevestigde voor het algemeen nut beogende instellingen. - zij blijken uit schriftelijke bescheiden; - zij zijn slechts aftrekbaar voor zover zij samen in een kalenderjaar meer dan 227,= bedragen-, de aftrek bedraagt maximaal 6% van de winst.

Maak uw donatie over op: 

IBAN: NL36ABNA0443206589
BIC: ABNANL2A  
St. Zanskar Scholen te Nijmegen